Phone: + 387 51 927 999 Email: info@elnetrs.ba

Optička mreža

  • Home
  • /
  • Optička mreža

Kompanija ELNET sa ciljem poboljšanja i unapređenja kvaliteta svojih usluga nastoji da omogući revolucionarne brzine Interneta i do 400/200 Mbps u domaćinstvima širom Republike Srpske.

Ukoliko imate želju za brzim i stabilnim Internetom kod kuće, onda je optički Internet idealno rješenje! Ova tehnologija budućnosti koja se primjenjuje u svim razvijenim zemljama u svijetu, kod nas je dostupna po super povoljnim cijenama, a prednosti koje izdvajamo su:

  • velike brzine prenosa podataka (upload/download)
  • stabilna veza
  • visok stepen pouzdanosti u radu

Nekada korišćen uglavnom za povezivanje geografski udaljenih lokacija, optički Internet danas se nalazi pred vašim vratima. U skladu sa tehničkim mogućnostima, nudimo vam jednostavnu instalaciju i besplatni priključak.

Brži od najbržih

ELNET u svojoj ponudi obezbjeđuje pakete Interneta koji omogućavaju brzine i do nevjerovatnih 400/200 Mbps, što je znatno iznad svjetskog prosjeka, te nadmašuje i tehnološki najrazvijenije zemlje svijeta!

Naime, prema Speedtest Globalnom Indexu portala Ookla za oktobar 2017. godinu, Singapur je rangiran prvi u svijetu sa prosječnom brzinom od 148,62 Mbps (download), dok se npr. na 8. mjestu nalazi Švedska sa brzinom od 79,06 Mbps. Kada je riječ o zemljama u regionu, najbolje rangirana je Slovenija sa 34,19 Mpbs koja je zauzela 44. mjesto. Speedtest poredi brzinu prenosa podataka putem Interneta iz cijelog svijeta na mjesečnom nivou, a podaci se prikupljaju od nekoliko miliona testova brzine koje korisnici mjesečno urade.

oms tabela

Aktuelnu ponudu ELNET paketa optičkog interneta možete pogledati OVDJE. Za sve dodatne informacije pozovite Kontakt centar na 051 927 999 ili 051 964 111.

Postanite već danas dio projekta Optička mreža Srpske i naručite revolucionarni optički internet!